Individuele wandelvakantie Franse Pyreneeën vanaf een camping Frankrijk


Individuele wandelvakantie Franse Pyreneeën  vanaf een camping
Deze reis kan ook door één persoon alleen worden geboekt
Voor dit wandelarrangement heeft u een (huur)auto nodig
Reissom: vanaf € 305 per persoon,
 gebaseerd op twee personen die samen reizen, en een accommodatie delen
Type reis:
standplaats, minimaal 8 dagen (7 nachten)
Honden
zijn helaas niet welkom in deze accommodatie
Reisperiode:
dit arrangement kunt u boeken van begin juni tot eind oktober

Boek deze reis »

Bestemming >>
Programma van dag tot dag >>
Verblijf en prijzen >>
Foto’s >>
Praktische informatie >>

Bestemming

Wandelvakantie Franse Pyreneeën, rust en ruimte

Tussen de Atlantische Oceaan in het westen en de Middellandse Zee in het oosten ligt de meer dan 400 kilometer lange bergketen van de Pyreneeën. Het gebergte vormt een natuurlijke grens tussen Frankrijk en Spanje. De toppen reiken tot boven de drieduizend meter en zijn een barrière tussen beide landen die lastig te passeren is. Alleen herders staken vroeger met hun kudde de bergen over, op weg naar de zomerweiden. De paden die zij gebruikten zijn nog steeds intact en voeren over de mooiste passen.

Ariège

In het centrale deel van de Franse Pyreneeën ligt de Ariège. Een dunbevolkte streek met langgerekte, smalle dalen en kleine boerendorpjes. Door het gebied stroomt de rivier de Salat, die haar oorsprong vindt op de flanken van Mont Rouch (2868m). In de valleien van de Salat en de zijrivieren bedrijven de boeren nog kleinschalige landbouw.

De wandelingen

U heeft tijdens deze individuele wandelvakantie de keuze uit lichte en pittige tochten. De zwaardere tochten voeren door bergachtig terrein tot boven de 2200 meter. Deze brengen u onder andere van het Cirque de Cagateille naar de bergmeren Hillette en Alet. Een andere hoge wandeling voert langs de bergmeren aan de voet van de majestueuze Mont Vallier. In het voorjaar kan er op de hogere paden nog sneeuw liggen. De meeste paden zijn echter vanaf begin juni begaanbaar. Misschien wilt u het liever wat rustiger aan doen en kiest u voor wandelingen in een van de vele valleien. De paden voeren er langs weilanden en riviertjes, tussen hulsthagen, door eikenbossen en dorpjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Overzicht van de wandelingen van deze wandelvakantie

U bepaalt zelf het aantal wandel- en rustdagen. Dit schema is slechts één mogelijkheid. U kunt kiezen uit wandelingen met vaak meerdere varianten.

Wandeling 1
Rondwandeling om de ‘huisberg’ van Seix: Le Cos
Lange variant: 3h45, 12½ km, ↑↓575 m, zwaarte hannibal-reizen-ster2-h16
Korte variant: 2h40, 9½ km, ↑↓325, zwaarte hannibal-reizen-ster1-h16

Wandeling 2
Rondwandeling in de bergen boven Aulus-les-Bains
Lange variant: 4h15, 10 km, ↓↑725 m, zwaarte hannibal-reizen-ster3-h16
Korte variant: 3h45, 9km, ↓↑ 625 m, zwaarte hannibal-reizen-ster2-h16

Wandeling 3
Cirque de Cagateille
Looptijd: 1h30, 5 km, ↑↓ 150 m, zwaarte hannibal-reizen-ster1-h16

Wandeling 4
Rondje vanuit LeTrein d’Ustou
Looptijd: 2h50, 10 km, ↑↓200 m, zwaarte hannibal-reizen-ster1-h16

Wandeling 5
Pic de Fonta
Lange variant: 5h15, 10 km, ↑↓810 m, zwaarte hannibal-reizen-ster2-h16 hannibal-reizen-ster2-h16
Korte variant: 3h50, 8½ km, ↑↓650 m, zwaarte hannibal-reizen-ster3-h16

Wandeling 6
Op en neer van Col de la Core naar Cabane de Subera
Looptijd: 4h30, 12 km, ↑↓560 m, zwaarte hannibal-reizen-ster2-h16

Wandeling 7
Bergmeertjes boven Col de la Core
Lange variant: 7h20, 17 km, ↑↓1230 m, zwaarte hannibal-reizen-ster2-h16 hannibal-reizen-ster2-h16
Middel variant: 4h50, 10½  km, ↑↓700 m, zwaartehannibal-reizen-ster3-h16
Korte variant:
4h00,  8 km, ↑↓590 m, zwaartehannibal-reizen-ster2-h16

Wandeling 8
Van Col de La Core naar Seix
Looptijd: 3h30, 12½ km, ↑↓125 m, ↓1010 m, zwaarte hannibal-reizen-ster2-h16

Lees meer over de zwaarte van de wandelingen

Waar verblijft u?

De camping ligt aan een landelijk weggetje op anderhalve kilometer van het dorp Seix, een charmant bergdorp met terrasjes, een bakker, een dorpskruidenier en een paar restaurants. Niet ver van de camping is een grotere supermarkt. 

Veronique en Jean-Michel, de bijzonder gastvrije en attente eigenaren, verwelkomen u. Op het bloemrijke terrein, dat iets meer dan een hectare groot is, staan appelbomen, eiken en beuken. Het biedt plaats aan een tiental tenten en caravans. Verder zijn er chalets en houten hutten op palen. Alle gasten komen er voor hetzelfde: rust, fietsen en wandelen in het prachtige berglandschap. Bent u een vogelliefhebber? Neem dan uw verrekijker mee en geniet van de wouwen, buizerds, raven en misschien wel van gieren. Als u op zoek bent naar een rustig verblijf dichtbij alle voorzieningen, in de aantrekkelijke regio ‘Ariège’, met uitzicht op de Pyreneeën, dan is Seix misschien uw standplaats voor een volgende wandelvakantie.

U kunt kiezen uit onderstaande accommodaties:

Chalet van zestig vierkante meter. Op de begane grond zijn de badkamer en de woon/eetkamer. Hier heeft u toegang tot het grote, overdekte terras op het zuiden, van vijftien vierkante meter. Op de eerste verdieping zijn een of twee grote slaapkamers met tweepersoonsbedden van 160 cm breed. Deze kunnen ook als eenpersoonsbedden opgesteld worden. Een van de slaapkamers heeft een balkon. Vanaf het terras kijkt u uit over de bergen.

Paalwoning, en ruime en moderne houten hut van zestien vierkante meter, die op palen is geplaatst, met een of twee slaapkamers. U heeft een keukenhoek en een badkamer met apart toilet eneen ruim overdekt terras van tien vierkante meter met een mooi uitzicht op de bergen. 

Prijzen 2023

Dit arrangement kan geboekt worden van begin juni tot eind oktober. De reissommen gelden voor het basisarrangement en zijn per accommodatie geboekt door twee personen. Het basisarrangement bestaat uit zeven overnachtingen en kan met een onbeperkt aantal dagen worden verlengd. U kunt geen hond meenemen naar deze bestemming.

 
Chalet 2 slaapkamers Paalwoning 1 slaapkamer Paalwoning 2 slaapkamer

Laagseizoen

 € 665 €  575 €   695
Middenseizoen € 855 €  715 €   905
Hoogseizoen € 955 € 785 €   1015

Laagseizoen 1 juni t/m 30 juni en van 3 september t/m 15 oktober
Middenseizoen 1 juli t/m 21 juli en van 19 augustus t/m 2 september
Hoogseizoen 22 juli t/m 18 augustus

Inbegrepen:

 • verblijf op basis van logies
 • beddengoed
 • Nederlandstalige beschrijvingen van de wandelingen
 • ingetekende wandelkaartjes schaal 1 : 25.000
 • GPS-bestanden van de wandelingen

Niet inbegrepen:

 • heen- en terugreis
 • ontbijt, lunches en diners
 • (bad)handdoeken € 6, twee stuks
 • keukendoeken, niet te huur, zelf meenemen
 • toeristenbelasting € 0,69 p.p.p.n (chalet) en  € 0,23 p.p.p.n paalwoning
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • bijdrage SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) € 5 per persoon
 • administratiekosten € 25 per boeking
 • eventuele reis- en annuleringsverzekerin

Foto’s

Praktische informatie

Hoe komt u er

Per auto: Dit arrangement kunt u alleen boeken als u ter plekke over een auto beschikt. De afstand vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 1250 km, vanaf Brussel ongeveer 1100 km. Het grootste deel van het traject is snelweg. Na boeking ontvangt u een routebeschrijving.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul het ontbrekende getal in *

17 gedachten over “Individuele wandelvakantie Franse Pyreneeën vanaf een camping Frankrijk

 • Harold en Saskia

  Het was toch alweer de vierde keer dat we via jullie een reis boekten: na de Chartreuse, Allicante (groepsreis), de Elzas nu dan de prachtige Ariège. De streek voelde voor ons niet te (massa)toeristisch met veel rust en natuurschoon en toch ook veel mogelijkheden en verrassende plekjes (de grotten van Niaux) en leuke stadjes (st Lizier).
  Zoals we van jullie gewend zijn was de kwaliteit van de accomodatie en de wandelingen uitmuntend. We verbleven in een van de ingenieus gebouwde paalwoningen met fantastisch uitzicht over het dal. Eigenaren waren écht gastvrij op zijn Frans en behulpzaam, wat onder meer bleek toen ze de halve streek afbelden op zoek naar een noodtandarts voor een van ons (is allemaal goed gekomen).
  Het nabij gelegen Seix is een fijne gezellige plaats met een leuk koffietentje en (in de zomer?) een foodtruck met De Beste Pizza Ooit (ongelogen!). De wandelingen zijn goed beschreven en erg gevarieerd, niet alleen in zwaarte maar ook in hoogte en type omgeving. Je kunt bij de meeste weersomstandigheden uit de voeten.
  Komoot als GPS-app is leuk en grappig om erbij te hebben omdat je ook informatie krijgt over je tempo, gelopen kilometers, hoogteverschillen, etcetera.
  Hulde voor jullie en de zorg en aandacht die jullie in je reizen steken!
  Harold en Saskia
  Reactie Hannibal Reizen: Fijn dat Harold en Saskia zo genoten hebben. Wij willen lezers niet onthouden te genieten van Harolds talent als zanger/componist. De liedjes van Harold K zijn pakkende short stories in onvervalsbaar Limburgs. Hij zingt vanuit hart en ziel en zit de luisteraar dicht op de huid. Luister naar hem op www haroldk nl

 • Ans Meerding

  Beste Frank en Johan,

  We hebben weer ontzettend genoten van de wandelingen. Zowel gemakkelijke als wat zwaardere wandelingen. Zelfs Niek, die al aardig 70+ is, of eigenlijk 80-, heeft alle wandelingen heel goed kunnen doen. En met de GPS route erbij kun je niet verkeerd lopen. Overigens zijn de beschrijvingen ook prima. We hadden begin september fijn wandelweer, doorgaans droog en niet te warm. De omgeving waar we liepen was prachtig. Bijzonder dat we regelmatig ook jonge herders tegenkwamen met hun kuddes, met name schapen. Mooi om te zien hoe de verschillende honden hun werk doen. De camping met was mooi, schoon, basic, rustig en op loopafstand van het dorpje Seix. Er was een mooie tuin met leuke zitjes. De eigenaren waren zeer vriendelijk. De kleine winkeltjes in het dorp zijn leuk om te bezoeken. Kortom een heel fijne week. En ik verheug me al weer op de volgende wandelreis.

 • Wil Michiels en Annelies Platschorre

  September bleek een prima periode voor een wandelvakantie in de Pyreneën. Warm maar niet te heet en af en toe een wolkje. Wat een prachtige wandelingen hebben jullie aangeboden. Gelopen met GPX, Komoot app en jullie routebeschrijvingen en wandelkaartjes. Zo kun je de routes prima vinden. Alleen laatste dag in de middag in dichte mist gekomen en dan is zo’n app wel heel handig om van de berg af te geraken. Gehoopt op de ontmoeting met een bruine beer waarvoor overigens ook wel gewaarschuwd wordt maar deze toch niet gezien. Wel veel schapen, koeien wilde paarden en de Pyreneese berghond om de kudde te beschermen. Pittige routes soms met veel afwisseling, vooral de bergmeren zijn schitterend. Het verblijf in een appartement van de camping Au Songe du Vallee was prima. Geen luxe maar voor dit doel voldoende. Bij mooi kan gebruik gemaakt worden van de zitjes een tuin in Balinese sfeer waar het goed toeven is na een inspannende wandeling.
  Reactie Hannibal Reizen: Het klopt dat er bruine beren rondlopen. Daarom wordt er op informatieborden aan het begin van sommige wandelingen uitgelegd wat je wel en niet moet doen mocht je er een tegenkomen. Die kans is overigens verwaarloosbaar.

 • Margreet Vroom

  Ik kijk terug op een heerlijke week op de Camping Au songe du Valier met veel groen, gelegen in het hart van een natuurpark (vogeltjes zoals de boomklever zijn er volop te horen!). Daar verbleef ik in een comfortabel chalet + terras met een adembenemend uitzicht op de bergen. Een prachtige plek om na te genieten van de afwisselende wandelingen van Hannibal. Die gingen hoog de bergen in met dan weer zicht op bergmeertjes en dan weer zicht op een enorme kudde schapen (prachtig die klank van hun belletjes!) met een herder, collies en een patou om ze te beschermen. Iedere wandeling was bijzonder, m.a.w. om nooit te vergeten………

 • Ad en Jose

  Beste Frank,

  We hebben een prima vakantie gehad.

  Het hotel was heel sfeervol, om met de eigenaar te spreken een mooie oude dame. Bij ons was ze echter wel iets te rumoerig. De verwarming was opgestart die week met als gevolg dat we twee nachten nauwelijks hebben geslapen wegens zeer luid tikkende cv-leidingen hetgeen niet te verhelpen was. Gelukkig waren er meerdere kamers vrij, dus konden we verhuizen naar een kamer op de tweede verdieping, geen suite maar ook zeer ruim.

  Het eten is in oktober wel een uitdaging. Het hotel serveert tapas op drie dagen van de week en het twee deuren verder gelegen restaurant was ook maar drie dagen geopend. Alle andere eetgelegenheden waren dicht. In de omliggende dorpen is het ook goed zoeken omdat het merendeel van de eetgelegenheden dicht was. De wandelingen waren prima met voldoende keuze tussen zwaar, middel en licht. Van de wandeling die in ons pakket wandeling 3 was, start Pentussa, kan de beschrijving wel een update gebruiken. Zeker vier richtingspalen waaraan gerefereerd wordt zijn er niet meer, althans wij konden ze niet vinden. Zonder gps tracks zouden we zeker drie keer verkeerd zijn gelopen.

  Reactie Hannibal Reizen: Een mooie oude dame, een passende omschrijving …:-) Gelukkig kon u naar een andere kamer verhuizen in verband met de borrelende verwarmingsbuizen. We hebben de opmerking over wandeling genoteerd en zullen proberen te achterhalen welke richtingpalen verdwenen zijn. Gelukkig kun je tegenwoordig, met behulp van gps coördinaten, eigenlijk niet meer fout lopen.

 • Han

  We hadden een fantastisch verblijf in Seix en vonden de wandelingen supermooi. Erg fijn dat er ook voor keuze was in zwaarte en soort wandeling. Over het hotel en de eigenaren zijn we ook zeer te spreken

 • Helma Cornelis

  Ook wij hebben een fantastische vakantie gehad in Seix! Vooral was heel fijn dat ondanks de hitte de lichte wandelingen nog goed te doen waren aangezien die grotendeels in de schaduw lagen. Het was een groot contrast met andere delen van Frankrijk waar behalve heel heet gortdroog was. In de Ariège zorgen klaterende beken en watervallen voor een verkoelende noot en groen landschap.
  Prachtig gebied en bovendien fijne ontvangst in de Auberge!
  Om nog eens terug te keren.

 • rick cuijpers

  Hoi ,

  Wij zijn net terug van onze wandeltrip door de Pyreneeën. Wij hebben vorig jaar via jullie gelopen in de Chartreuse en dit beviel ons goed vandaar nogmaals via jullie organisatie. De auberge beviel ons goed. Stevig ontbijt en vriendelijke mensen. Het dorp is niet groot maar voldoende om na een zware wandeling rond te hangen. De route waren goed te doen alleen 6A is er wel een die je niet in 6 uur en 15 minuten loopt. De hotel eigenaar zei nog dat hij hierover contact met jullie zou op nemen.
  Grotendeels is over keien klimmen en klauteren en dan is het er ook nog vaak vochtig dus glad. Dan gaat naar boven nog wel maar naar beneden is het haast niet te doen. Verder waren de wandelingen en uitzichten ontzettend mooi.

  groetjes
  Rick en Yvonne

  Reactie Hannibal Reizen:

  Beste Rick en Yvonne,

  Hartelijk dank voor uw reactie, deze stellen wij zeer op prijs. Het klopt dat route 6A een zware bergwandeltocht is door moeilijk terrein. De aangegeven tijden zijn zuivere looptijden voor een ervaren bergwandelaar. Daarbij zijn echter niet de rustpauzes, fotomomenten en dergelijk ’oponthoud’ gerekend. Wij hebben destijds de tocht in iets minder tijd gelopen en er daarna wat extra tijd aan toegevoegd. Maar ik ga wel wat meer aanwijzingen (waarschuwingen) bij deze tocht zetten, zodat wandelaars goed weten waar ze aan beginnen. Ik zal ook de tijden nog iets oprekken. In

 • Petra Fretz

  21 juli 2017
  Wat een prachtige vakantie heb ik mogen ervaren in de Franse Pyreneeën. In mijn eentje ben ik op pad gegaan met de meestal zeer duidelijke beschrijvingen van de wandelingen. De ene tocht nog mooier dan de andere.

  Ik was in zeer goeie en hartelijke handen, een prettig hotel met een gemoedelijke sfeer.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Groetjes Petra Fretz

  Reactie Hannibal Reizen: Beste Petra, fijn te lezen dat de eigenaren van het hotel goed voor u gezorgd hebben. Graag tot ziens op een volgende Hannibal wandelvakantie. Hartelijke groeten Frank de Jong

 • Nathalie van den Acker

  Beste,
  Mijn excuses voor het late antwoord!
  Ik wou jullie wel bedanken voor de prachtige vakantie!!
  Het was de mooiste vakantie die ik ooit gemaakt heb.
  Het was niet altijd eenvoudig om de wandelingen alleen te doen, maar toch heb ik hier een enorme rust ervaren, en heb ik prachtige ervaringen opgedaan in de bergen!
  Wandeling 5 echter was voor mij een wandeling waarin ik verloren gelopen ben, en wel meerdere malen, ik heb zelfs stukken 2x gedaan omdat ik de uitleg niet begreep.
  Op zich nu niet zo erg aangezien er altijd tijd genoeg was om terug te keren naar de Herberg.

  Het was kortom fantastisch!!
  Ook de mensen van de herberg waren zeer begaan met mij en hielden altijd een oogje in het zeil voor het geval ik niet zou terugkeren.
  Zeker voor herhaling vatbaar!!!

  Heel erg bedankt en tot een volgende keer!
  Met vriendelijke groeten
  Nathalie

 • Irna en Evert-Jan

  We hebben dit jaar voor het eerst in de Franse Pyreneeën gelopen, en hebben genoten van de prachtige tochten, variërend van licht, middelzwaar tot behoorlijk zwaar. De rondwandeling Cirque de Cagateille was toch wel (letterlijk en figuurlijk) een topper. Prachtige uitzichten in de zon, maar ook flarden mist, bergmeertjes die uit de mist opdoemen, prachtige watervallen, waarvan je er enkele oversteekt op horizontale stukken. Ook best een zware en lastige wandeling vanwege de vele steen/rotsvelden. Af en toe een ketting om je aan vast te houden. Volgens de Garmin (GPS) 1116 hoogtemeters en 15,3 km, door ons afgelegd in iets minder dan achtenhalf uur, met afwisselend zon, dichte mist, en wat regen bij de afdaling. Na een fantastische week in de Pyreneeën zijn we richting de Vogezen gegaan, en hebben daar nog 3 dagen gewandeld vanuit Taintrux, waar we te gast waren in de Chambre d’hôte Le Verger. Een heerlijke afsluiting. Irna en Evert-Jan

 • Marina en Christa

  Beste Johan en Frank,

  We hebben een heerlijke vakantie in de Pyreneeën gehad. Vanuit Seix (leuk levendig plaatsje, met vrijwel uitsluitend Fransen) hele mooie tochten gewandeld. Het pension was prima, goed eten (driegangen keuze menu). Cristina en Thierry hebben ons uitstekend ontvangen.

 • Andries en Leni

  Beste Johan en Frank,

  Wij zijn afgelopen zondag weer vanuit de Pyreneeën vertrokken, zou nog even laten weten hoe het was. Kan er allemaal mooie woorden over zeggen, maar het was heerlijk. Mensen zijn zeer vriendelijk, locatie prachtig, kamer goed. Eten voortreffelijk. Op de website hebben jullie het over een eenvoudige maaltijd, mag je wat mij betreft er wel afhalen. Eten is zeer goed. Leuke mensen ontmoet, reclame gemaakt voor o.a. Chartreuse en La Brique. Kortom weinig reden tot klagen.Wandelingen zijn mooi, soms wat zoek en improvisatie noodzakelijk. Wij hebben trouwens de zwaarste wandeling gedaan 7a, fantastisch. Jullie een goede tijd en ik hoop nog een paar boekingen voor dit seizoen.

  Hartelijke groet, Andries en leni

 • Peter en Désirée

  Hallo Frank en Johan,

  Net terug van onze wandelvakantie in de Pyreneeën. Het is ons heel erg goed bevallen. Mooie, maar pittige wandelingen, in een aantal gevallen gewoon klauterpartijen! Wel erg leuk. We hebben regen, sneeuw en zon gezien, van alles wat. Door de sneeuw hebben we één van de routes niet kunnen afmaken omdat we geen markeringen meer zagen, dat was wel erg jammer.We zijn heel hartelijk ontvangen in het hotel, hebben daar ook heerlijk gegeten. We moesten zelf voor ons lunchpakket zorgen, was ook geen probleem want er was een bakker, slager en supermarktje in de buurt. Al met al een hele fijne vakantie, alles was weer prima geregeld!

  Groetjes, Peter en Désirée

 • Willy en Fred

  Ha jongens,

  Even een paar regels in jullie gastenboek over de wandelweek in de Pyreneeën. Wat een prachtig ruig gebied, de Ariège. Gezellig dat jullie er allebei bij waren; ook wel praktisch want nu konden de wandelingen gesplitst worden al naar gelang de fysieke mogelijkheden en zin van de deelnemers. De tocht op de laatste dag met Johan vanaf de Col de la Core langs twee bergmeertjes en over een stuk of vijf colletjes was zwaar – individueel hadden we die niet aangedurfd – maar voor Fred en mij een van de mooiste uit onze wandelcarrière. Zeer bedankt, we hebben weer genoten.

  Willy en Fred, Nootdorp

 • Dirk en Karine

  Beste mensen van Hannibal,

  De vakantie te Seix is spijtig genoeg voorbij en we zijn al terug aan het werk in België. Of we genoten hebben? Wees maar heel zeker! Zeer goed wandelweer, prachtige natuur, mooi levendig dorpje, vriendelijke mensen en nog meer van dat goeds. Maar wat ik zeker niet mag vergeten is de gastvrijheid die we hebben genoten in ons verblijf bij Elsa en Erling en hun personeel! Het was: “Af” zoals wij zeggen. Elke dag een propere kamer, goed ontbijt, lekkere maaltijd na de wandeling en vriendelijkheid troef! Die dingen maken je vakantie nog mooier. Zo, we kunnen terugkijken op een mooie geslaagde vakantie. Alvast bedankt, en wie weet, tot later eens.

  Groetjes Dirk en Karine

 • Bart Verheyen en Anne de Bruyne

  Beste,

  Na een vlotte terugreis kunnen we enkel met veel plezier en voldoening terugkijken op een geslaagde vakantie in de Ariege (Franse Pyreneeën) In een gemoedelijke sfeer werden we door de uitbaters van het hotel in de watten gelegd en konden we zorgeloos genieten van de mooie wandelingen die U en ook Elsa ons ter beschikking stelde. De maaltijden waren verzorgd en smaakvol, de bediening verliep vlekkeloos en de kamer was steeds netjes verzorgd. Voor ons, die tot hier toe steeds de Alpen opzochten, was het een leuke manier om kennis te maken met de prachtige Pyreneeën. Uw wandeling “7” werd trouwens door mijn echtgenote omschreven als “de mooiste bergwandeling die ze ooit maakte!” We willen dan ook via deze weg Elsa, Erling en hun staf hartelijk bedanken voor deze mooie week en zullen het niet nalaten om voor Uw reisbureau en het hotel de nodige positieve publiciteit te maken.

  Vriendelijke groeten, Bart Verheyen en Anne de Bruyne Kapellen, België