Indeling Ancienne Ecole du Villard


Het terrein

Het huis ligt tegen een helling op een terrein van ongeveer 1900 m2. Wat begane grond is aan de voorzijde van het huis, is eerste verdieping aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een eigen parking geschikt voor zeker vijf auto’s. Een smalle, autoluwe weg loopt voor het huis langs. Een groot deel van het terrein bestaat uit grasland. Aan de zuidzijde naast het huis is een ruime zit met een lange, vaste tafel. Deze plek wordt van het gazon gescheiden door een ‘wilde’ tuin, aangelegd tegen een helling. Overal zijn heerlijke plekjes om in een luie stoel een boek te lezen of weg te dromen met zicht op het landschap rondom.

chartreuse-groepsreis-tuin-eetterras

Souterrain

Het souterrain is via een trap verbonden met de woonkamer op de begane grond. Er is een ruimte met wasmachine, wasdroger, diepvrieskast, stalling voor fietsen, wandel- en wintersportuitrusting. Er is ook een toilet. Het souterrain heeft een uitgang naar de tuin.

Begane grond

Centraal in het huis is de grote woonkamer van 50 m2 met meerdere zithoeken, een keukenhoek, grote eettafels met twaalf stoelen en een houtkachel. De woonkamer heeft vier grote openslaande ramen met prachtig uitzicht op de omgeving. De hoofdverwarming van de woonkamer bestaat uit vier elektrische radiatoren. Tijdens het stookseizoen kunt u uiteraard ook de houtkachel gebruiken. De keukenhoek heeft een werkblad in de vorm van een L, kastruimte, een ingebouwde heteluchtoven, een magnetron, een inductie kookplaat, een wasemkap, een koelkast, een afwasmachine, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Er is voldoende keukengerei voor 12 personen. Vanuit de woonkamer komt men in de hal die toegang geeft tot het trappenhuis en het terras.Het terras heeft een balustrade en het is 40 m2 groot. Er staat een lange tafel met 12 stoelen.

De slaapkamers bevinden zich op de etages

De drie kamers op de eerste etage hebben grote openslaande ramen, de twee kamers op de tweede etage hebben grote Velux kantelramen. Alle kamers en bijbehorende badkamers worden verwarmd door elektrische radiatoren.

Eerste etage

  • Kamer Mont Blanc: Kamer van 13 m2 met naar keuze twee aparte bedden (80 x 200 cm) of een lits jumeaux (160 x 200 cm) De kamer ligt aan de achterzijde van het huis en heeft een prachtig uitzicht vanuit grote openslaande ramen. Pal tegenover de kamer ligt de bijbehorende badkamer met douche, toilet, wastafel en drie ramen.
  • Kamer Annapurna: Kamer van 13 m2 met naar keuze twee aparte bedden (90 x 200 cm) of een lits jumeaux (180 x 200 cm) De kamer ligt aan de achterzijde van het huis en heeft een prachtig uitzicht vanuit grote openslaande ramen. Schuin tegenover de kamer ligt de bijbehorende badkamer met douche, toilet en wastafel.
  • Kamer Ararat: Kamer van 12 m2 met naar keuze twee aparte bedden (80 x 200 cm) of een lits jumeaux (160 x 200 cm) De kamer ligt aan de voorzijde van het huis en heeft een prachtig uitzicht vanuit grote openslaande ramen. Direct bereikbaar vanuit de kamer is de bijbehorende badkamer met douche, toilet, wastafel en grote openslaande ramen.

Tweede etage

  • Kamer McKinley: Kamer van 13 m2 met naar keuze twee aparte bedden (90 x 200 cm) of een lits jumeaux (180 x 200 cm) De kamer ligt aan de achterzijde van het huis en heeft een prachtig uitzicht vanuit een Velux dakraam. Pal tegenover de kamer ligt de bijbehorende badkamer met douche, toilet, wastafel. Ook de badkamer heeft een Velux dakraam.
  • Kamer Kilimanjaro: Kamer van 17 m2 met vier aparte bedden (twee van 90 x 200 cm en twee van 80 x 200 cm). Van de laatste bedden kan ook een lits jumeaux (160 x 200 cm) worden gemaakt. Er zijn eventueel twee extra matrassen beschikbaar. De kamer ligt aan de zuidzijde van het huis en heeft een prachtig uitzicht vanuit twee Velux dakramen. Direct bereikbaar vanuit de kamer is de bijbehorende badkamer met douche, toilet, wastafel en een Velux dakraam.