Covid-19


Indien u niet gevaccineerd bent tegen COVID-19, gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

We adviseren u op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen via de officiële website van Buitenlandse zaken. Ook de websites van de ANWB  en Europese Unie bieden heldere informatie. 

Wij volgen de adviezen van de overheid van het land waar de boeker woont en de adviezen van de overheid van het land waar de reis plaatsvindt.

Voor boekingen van een individueel wandelarrangement geldt:
Indien een geboekte reis geannuleerd moet worden vanwege de door overheden genomen verplicht op te volgen maatregelen, waardoor uw reis niet uitgevoerd kan worden, overleggen we met de reiziger welke mogelijkheden er zijn. Zo kan de reis naar een later tijdstip worden verplaatst. Als dit niet kan dan is het misschien mogelijk om de reis om te zetten naar een andere bestemming. Spreken bovenstaande mogelijkheden u niet aan? In dat geval storten wij het door u betaalde bedrag terug op uw rekening, minus:
* de reserveringskosten van € 25
* de SGR-bijdrage van € 5 per persoon

Indien de overheid adviserende, dus geen bindende maatregelen neemt, bekijken wij of de reis toch uitgevoerd kan worden. Op grond van adviserende maatregelen kunt u de reis niet vrijblijvend annuleren. In dat geval gelden onze  standaard annuleringsvoorwaarden.

Groepsreizen:
Indien een reis geannuleerd moet worden vanwege de door overheden genomen verplicht op te volgen maatregelen, waardoor uw reis niet uitgevoerd kan worden, annuleren wij de reis. In dat geval storten wij het door u betaalde bedrag terug op uw rekening, minus:
* de reserveringskosten van € 25
* de SGR-bijdrage van € 5 per persoon

Indien de overheid adviserende maatregelen neemt bekijken wij of de reis toch uitgevoerd kan worden. Op grond van adviserende maatregelen kunt u de reis niet vrijblijvend annuleren. In dat geval gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

In bovenstaande situaties geldt aanvullend, dat wanneer de reis niet kan worden uitgevoerd, omdat de reiziger met het COVID-19 virus is besmet, de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn.

Wij raden u in elk geval aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Kijk op de website van uw reisverzekeraar naar de voorwaarden. Kijk ook specifiek naar de voorwaarden met betrekking tot Covid-19.