Corona-virus


Laatste update zaterdag 14 augustus 2020

Hannibal Reizen houdt de ontwikkelingen rond het corona-virus scherp in de gaten. Er wordt voortdurend informatie verstrekt over het virus en de consequenties van de verspreiding ervan. Deze situatie kan uiteraard van dag tot dag wijzigen. We adviseren u om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen via de officiële website van Buitenlandse Zaken 

Al onze bestemmingen zijn weer te boeken. De betreffende landen kunnen volgens het kabinet ongeveer dezelfde coronacijfers overleggen als Nederland op dit moment en hebben momenteel de code geel, d.w.z u kunt naar deze landen reizen maar er zijn wel veiligheidsrisico’s. Alleen de wandelvakanties in Marokko kunnen niet geboekt worden.

De websites van reisverzekeraars geven informatie over de dekking van de verschillende verzekeringen die u mogelijk heeft afgesloten voor uw vakantie.

Ik heb een reis geboekt. Kan ik deze omboeken of annuleren?
Reizen naar de bestemmingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië,  en Spanje kunnen weer uitgevoerd worden daar deze van het ministerie van buitenlandse zaken code geel hebben gekregen. Besluit u een geboekte reis te annuleren dan gelden onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden. U kunt de reis dus niet kosteloos annuleren. Alleen als het reisadvies van geel naar oranje of rood wijzigt kunt u de reis kosteloos annuleren. Wij maken in dat geval de reissom minus de € 15 reserveringskosten over op uw rekening. 
Reizen naar het Verenigd Koninkrijk kunnen niet geboekt worden. Vanaf 15 augustus geldt code oranje (alleen noodzakelijke reizen).

U wilt een reis boeken
Mocht een land na boeking de code oranje of rood krijgen, dan kunt u uw reis uiteraard kosteloos annuleren.  Wij maken in dat geval de reissom minus de € 15 reserveringskosten over op uw rekening.