Covid-19


 

Op dit moment hebben alle landen waar Hannibal Reizen wandelvakanties organiseert code groen of geel. In die landen kunt u dus op reis. Elk land kan verschillende inreisvoorwaarden hanteren. Stelt u zich op het moment van boeken op de hoogte of u aan de op dat moment verlangde eisen voldoet. U bent verantwoordelijk voor het hebben van de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.  

Naarmate de reis dichterbij komt, adviseren wij u op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen via de officiële website van Buitenlandse zaken. Het ministerie heeft ook een handige reisapp ontwikkeld. Met deze app krijgt u, ook tijdens de reis, actueel reisadvies.


App voor Android

App voor IOS 

Wij volgen de adviezen van de overheid van het land waar de boeker woont en de adviezen van de overheid van het land waar de reis plaatsvindt.

Voor boekingen van een individueel wandelarrangement geldt:
Indien een geboekte reis geannuleerd moet worden vanwege de door overheden genomen ten zeerste op te volgen maatregelen (code oranje of rood), waardoor uw reis niet uitgevoerd kan worden, overleggen we met de reiziger welke mogelijkheden er zijn. Zo kan de reis naar een later tijdstip worden verplaatst. Als dit niet kan dan is het misschien mogelijk om de reis om te zetten naar een andere bestemming. Spreken bovenstaande mogelijkheden u niet aan? In dat geval storten wij het door u betaalde bedrag terug op uw rekening, minus:
* de reserveringskosten van € 25
* de SGR-bijdrage van € 5 per persoon

Indien de overheid adviserende, dus geen bindende maatregelen neemt (code geel), bekijken wij of de reis toch uitgevoerd kan worden. Op grond van adviserende maatregelen kunt u de reis niet vrijblijvend annuleren. In dat geval gelden onze  standaard annuleringsvoorwaarden.

Groepsreizen:
Indien een reis geannuleerd moet worden vanwege de door overheden genomen verplicht op te volgen maatregelen (code oranje en rood), waardoor uw reis niet uitgevoerd kan worden, annuleren wij de reis. In dat geval storten wij het door u betaalde bedrag terug op uw rekening, minus:
* de reserveringskosten van € 25
* de SGR-bijdrage van € 5 per persoon

Eventuele door ons geboekte treintickets worden volgens de annuleringsvoorwaarden van de vervoerder vergoed. Wij raden u in elk geval aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Kijk op de website van uw reisverzekeraar naar de voorwaarden. Kijk ook specifiek naar de voorwaarden met betrekking tot Covid-19.