Corona-virus


Hannibal Reizen houdt de ontwikkelingen rond het corona-virus scherp in de gaten. Er wordt voortdurend informatie verstrekt over het virus en de consequenties van de verspreiding ervan. We adviseren u op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen via de officiële website van Buitenlandse Zaken  Ook de ANWB biedt heldere informatie.

Kan ik een reis omboeken of annuleren?

Besluit u een reis te annuleren dan gelden onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden. U kunt de reis dus niet kosteloos annuleren. Alleen als het reisadvies vanaf één week voor vertrek oranje of rood is of wordt, kunt u de reis annuleren. Dan restitueren wij het door u betaalde bedrag minus de € 15 reserveringskosten. Als de reisinformatie voor een individuele wandelvakantie al is verstuurd (ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvangt u de wandelbeschrijvingen en gps-coördinaten per e-mail) sturen wij een voucher. Indien het reisadvies binnen één week voor vertrek voor de geboekte bestemming oranje of rood wordt, kunt u de reis ook omboeken naar een andere bestemming.
De websites van reisverzekeraars geven informatie over de dekking van de verschillende verzekeringen die u mogelijk heeft afgesloten voor uw vakantie.