Groepswandelvakanties


Waarom kiezen voor één van de groepswandelvakanties van Hannibal?

Groepsreizen zijn voor een toenemend aantal wandelaars een gewilde optie. Niet iedereen heeft een wandelmaatje voor een wandelvakantie. Sommige natuurliefhebbers vinden het prettig om hun ervaringen te delen. Weer anderen kiezen voor de veiligheid van het lopen in een groepreis met een ervaren begeleider. Hannibal Reizen biedt al 30 jaar groepsreizen aan. U loopt in een groep met min of meer gelijkgestemden. Alle bestemmingen worden door Johan en Frank, de eigenaren van Hannibal Reizen, voorbereid. Tijdens onze reizen loopt in ieder geval één van ons met u mee, maar meestal zijn wij allebei van de partij.

Welke leeftijd hebben de deelnemers aan onze groepswandelvakanties?

De deelnemers aan onze groepsreizen zijn van alle leeftijden: van twintigers tot zeventigers, met een groot aandeel van de leeftijdsgroep tussen 50 en 70 jaar. Wie twijfelt aan zijn of haar fysieke gesteldheid om aan een van onze groepsreizen deel te nemen, kan van te voren advies bij ons inwinnen.

Wie nemen er deel aan onze groepswandelvakanties?

Zes op de tien deelnemers zijn vrouwen. Ongeveer de helft van de deelnemers reist alleen, de overigen zijn partners, vrienden of vriendinnen.

Wanneer organiseren wij groepswandelvakanties

Een groepsreis heeft een vastgestelde vertrek- en einddatum. Hannibal Reizen regelt meestal de heen- en terugreis per trein of vliegtuig. Bij bestemmingen dichterbij Nederland bemiddelen we ook in eventueel carpoolen. Er is een minimum en een maximum aantal deelnemers.

Overzicht groepswandelvakanties

Sierra Espuńa, Spanje, 6 – 13 april 2024

Chartreuse, Frankrijk,  25 mei – 1 juni 2024

Shropshrire/Snowdonia, Engeland/Wales